Strandhuisjes Kijkduin

Wil je een strandhuisje huren in Kijkduin? Kijkduin is de 2e badplaats van Den Haag. Kijkduin is in veel opzichten kleinschaliger dan Scheveningen, maar dit heeft ook juist z’n charme. Op het Deltaplein tref je een grote diversiteit aan winkels en restaurants aan en de terrassen langs de boulevard hebben een mooi uitzicht op de zee. Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. Kijkduin ligt op 10 auto-minuten en van het centrum en met het openbaar vervoer is het slechts 20 minuten.

Kleinschalige Projecten

Haagse Strandhuisjes – De Haagse Strandhuisjes staan op het strand en hebben alle vol uitzicht op zee. Via de openslaande deuren komt u op de veranda. De huisjes zijn ook van binnen ingericht als echte strandhuisjes. Met mooie tinten, veel houtwerk en een gezellige, stijlvolle inrichting. Afhankelijk van de indeling biedt het plaats aan vier of vijf personen.

Kijkduin Strandhuisjes – De luxe strandhuisjes zijn voorzien van alle gemakken en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en toch een fantastisch uitzicht. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats, op ca. 10 minuten lopen naar de strandhuisjes. Parkeren is op Kijkduin gratis. Voor de bagage kunt u (eventueel) een bolderkar bij ons lenen. De strandhuisjes zijn rookvrij en ook huisdieren zijn niet toegestaan.

Particuliere strandhuisjes

Op het strand van Kijkduin staan geen particuliere strandhuisjes.

Vakantieparken

Roompot vakantiepark Kijkduin heeft op het strand diverse strandhuisjes staan. Dit zijn zowel 4-persoons als 5-persoons huisjes.

Parkeren en bereikbaarheid

  • Kijkduin is eenvoudig te bereiken met de auto. Vanaf de snelweg neem je afrit Den Haag Zuid-west. In heel Kijkduin kun je gratis parkeren wat deze badplaats de ideale strandlocatie maakt met de auto!
  • Vanaf Den Haag Centraal kunt u direct met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin achter Beachresort Kijkduin. Ook kunt u tram 3 richting Den Haag Loosduinen nemen.

Horeca & winkels

  • De sfeervolle restaurants en gezellige eetcafés in Kijkduin bieden gezamenlijk een brede variatie aan internationale gerechten.
  • Het dorpse en toch trendy karakter van het overdekte winkelcentrum tussen zee en stad, met haar gevarieerde aanbod van winkels, zorgt voor goed shoppen in Kijkduin.

Praktisch & tips

  • Tijdens de drukke zomerdagen kan parkeren een probleem zijn, maar met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk uw auto elders parkeren. Dan zit u alsnog binnen enkele minuten op het strand.
  • En op de laatste vrijdag vind je de Gastvrijdag in Kijkduin; een avond lang laagdrempelig proeven en genieten bij de verschillende keukens in Kijkduin.