Roompot strandhuisjes

Onze selectie van de best beoordeelde strandhuisjes bij Roompot. Deze huisjes liggen ofwel direct aan het strand of op maximaal 1 kilometer lopen van het strand. Van kleinschalige strandhuisjes bij Roompot, tot grotere huisjes voor familie en vrienden. Hieronder onze toppers onder de Roompot strandhuizen. Wil je nog meer Roompot kortingen & aanbiedingen zien? Kijk dan ook eens bij de vakantiepark aanbiedingen van VakantieDealz.nl

Strandhuisjes Roompot Noord-Holland

Heerlijk verscholen in de duinen vind je Kustpark Egmond aan Zee van Roompot. In minder dan een kwartiertje ben je op het strand voor een vakantie vol strandplezier. Bekijk de verschillende chalets in Egmond aan Zee.

 

Strandhuisjes Roompot Zuid-Holland

In Kijkduin vind je sinds kort de super populaire pittoreske Roompot strandhuisjes direct op het strand voor de “zandmotor”. Zijn deze Roompot strandhuisjes uitverkocht? Niet getreurd. Op kruipafstand van het strand ligt het vakantiepark Kijkduin met diverse huisjes en splinternieuwe chalets & duinvilla’s.

 

Strandhuisjes Roompot Zeeland

Provincie Zeeland is het “mekka” voor strandhuisjes. Twee favorieten zijn Roompot Beach Resort in Kamperland en Hof Domburg in Domburg. Op het Beach Resort zijn zowel echte strandhuisjes te boeken, als duinchalets op loopafstand van het strand. Ontdek deze Zeeuwse kustfavorieten van Roompot en boek je ideale strandvakantie in eigen land!