Strandhuisjes Wijk aan Zee

Wil je een strandhuisje huren in Wijk aan Zee? Het dorp Wijk aan Zee maakt deel uit van de gemeente Beverwijk en telt maar 2400 inwoners. Het is vooral bekend als strandhuisjes ‘mekka’ voor toeristen vanwege het enorm brede strand. Als je de eilanden niet meetelt dan heeft Wijk aan Zee zelfs het breedste strand van Nederland. Het strand van Wijk aan Zee heeft een blauwe vlag, een internationale onderscheiding voor een schoon en veilig strand.

Kleinschalige Projecten

Rijk aan Zee – De lodges van Rijk aan zee zijn comfortabel en licht, en ze zijn duurzaam gebouwd. De strandhuisjes hebben een heerlijke veranda, een woongedeelte met keukentje en slaapbank. Er is een badkamer met douche en toilet. En er zijn 1 tweepersoons bedstede en een aparte slaapkamer inclusief een stapelbed. Indien gewenst kunnen jullie gebruik maken van de hotelservice met schoonmaak, verzorgd ontbijt of boodschappenservice.

Aan Zee Slapen – De vier- en vijf persoons strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een compleet ingerichte keuken, badkamer met wasbak, douche en toilet en zijn de bedden erg comfortabel.

Strandhuisjes Azul – Strandpaviljoen Noorderbad biedt vier strandhuisjes met vrij uitzicht op zee aan. De strandhuisjes beschikken naast een strandterras ook over een strandtuin. Dat is uniek en ideaal voor kinderen. Ligstoelen kun gratis geleend worden bij het naastgelegen strandpaviljoen is.

Particuliere strandhuisjes

Op het strand van Wijk aan Zee staan particuliere strandhuisjes. De huisjes zijn onderverdeeld in een tweetal rijen. Klik hier voor het actuele aanbod van particuliere strandhuisjes.

Vakantieparken

In Wijk aan Zee is geen gerenommeerd vakantiepark gevestigd. Klik hier voor de dichtstbijzijnde vakantieparken in de buurt.

Parkeren en bereikbaarheid

  • Op het parkeerterrein van de Noordpier kan je parkeren. Daarna is het nog een klein stukje lopen.

Horeca & winkels

  • Op het strand staan verschillende paviljoens. Zelfs in de winter zijn er nog enkele paviljoens open.

Praktisch & tips

  • Van 1 mei tot 1 oktober is het strand verboden gebied voor honden tussen 9:00 en 19:00 uur.
  • Wijk aan Zee staat bekend om één van de beste surfspots van Nederland. Op het strand kunt u surfplanken huren en/of surf- en kiteles volgen.
  • De Noordpier is een fijne visstek.
  • Voor de kust van Wijk aan Zee zijn verschillende boten vergaan. Sommige vrakken zijn bij laag water goed te zien.