Strandhuisjes in Zuid-Holland

Noordwijk aan Zee

Wil je een strandhuisje huren in Noordwijk aan Zee? Noordwijk aan Zee is een badplaats met een lange kuststrook van circa 13 km, waarvan ongeveer 3 km daadwerkelijk voor de bebouwde kom van Noordwijk aan Zee ligt. Noordwijk aan Zee bezit het Europese keurmerk QualityCoast. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan internationale kustplaatsen die bijzondere inspanningen hebben geleverd op het gebied van toerisme en milieuzorg, voor het behoud van natuur en landschap, eigen identiteit en cultureel erfgoed. Noordwijk aan zee Noordwijk aan Zee is momenteel een van de rijkste stukjes Nederland: het staat op de 12e plaats in de lijst van de top 50 rijkste wijken van Nederland.

Katwijk aan Zee

Wil je een strandhuisje huren in Katwijk aan Zee? Katwijk aan Zee is een echte familiebadplaats met de mooiste boulevard van Nederland. Het is goed toeven, want het is de ideale omgeving om te wandelen, te fietsen, maar ook om te shoppen in de onderscheidende winkels. Het centrum van Katwijk is op 10 minuten lopen. Vanuit Katwijk aan Zee vaart een luxe schip in drie uur naar Haarlem of naar Delft.

Kijkduin

Wil je een strandhuisje huren in Kijkduin? Kijkduin is de 2e badplaats van Den Haag. Kijkduin is in veel opzichten kleinschaliger dan Scheveningen, maar dit heeft ook juist z’n charme. Op het Deltaplein tref je een grote diversiteit aan winkels en restaurants aan en de terrassen langs de boulevard hebben een mooi uitzicht op de zee. Als je even de rust wilt opzoeken, ben je binnen enkele minuten in de duinen. Kijkduin ligt op 10 auto-minuten en van het centrum en met het openbaar vervoer is het slechts 20 minuten.

Hoek van Holland

Wil je een strandhuisje huren in Hoek van Holland? Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats. De ligging is uniek: aan de uitgestrekte Noordzeekust én aan het begin van de Nieuwe Waterweg – de poort naar Rotterdam – waar regelmatige imposante zeeschepen koers zetten naar de Rotterdamse haven. Het strand van Hoek van Holland is 250 meter breed en 3,5 kilometer lang. Erachter liggen de duinen met hun vrij toegankelijke fiets- en wandelpaden. De typische duinflora ziet u het beste tijdens een stevige wandel- of fietstocht. Het strand van Hoek van Holland in 2016 voor het zevende achtereenvolgende jaar de Blauwe Vlag toegekend gekregen.