Strandhuisjes België

Strandhuisjes in België huren? Met uitgestrekte stranden, prachtige duinen en gezellige badplaatsen zoals De Panne, Westende, De Haan, Blankenberge en Zeebrugge heeft de Belgische kust heel wat te bieden. De stranden zijn afwisselend en hebben een plezierige sfeer. Zo is Blankenberge een badplaats met een mooie zeedijk en heeft het voor de liefhebbers een casino. De Haan is de enige badplaats met een naturisten strand. De populaire badplaats Knokke heeft een 12 km lang fijnkorrelig zandstrand. Naast een strandvakantie leent de duinen- en kuststreek zich uitstekend voor een fijne wandeling of fietstocht door de natuur.

Belgie Beach View Five
Holiday Suites Belgische Kust

Langs de gehele kustlijn van België vind je prachtige strandhuisjes vlakbij het strand. Een strandhuisje op het strand is niet mogelijk, maar de huisjes staan wel op korte loopafstand. Huur een strandhuis aan de kust en geniet van de zee. Ontdek het allemaal!

De mooiste huizen en vakantieverblijven aan de Belgische kust zijn natuurlijk te boeken via Holiday Suites. Via Booking.com kan je natuurlijk de mooiste hotels aan de kust boeken.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland