Strandhuisjes Bloemendaal

Strandhuisjes in Bloemendaal huren? Dat kan! Bloemendaal aan Zee ligt naast Zandvoort en is één van de mooiste kustplekken van Nederland. Bloemendaal aan Zee kenmerkt zich door een breed strand en een prachtig uitgestrekt duingebied.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Bloemendaal staan geen strandhuisjes. Wel zijn er diverse luxe strandappartementen te huur. Deze appartement liggen direct aan het strand. Een echte aanrader zijn de Poort Beach Boutique Apartments. Verblijf je liever in een hotel? Dan is het Beachhouse Hotel een echte aanrader!

Poort Beach Boutique Apartments Bloemendaal
Qurios Bloemendaal

Vlakbij zee een huisje huren

Op 100 à 200 meter afstand van het strand liggen de luxe en gezellige lodges van Qurios Bloemendaal aan Zee. Er zijn vijf verschillende type lodges beschikbaar voor 4 tot 6 personen. De lodges zijn comfortabel en modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Particuliere strandhuisjes

Een strandhuisje op het strand van Bloemendaal mag niet verhuurd worden. Je kan wel proberen zelf eigenaar te worden. Hiervoor moet je eerst donateur worden bij één van de vier verenigingen in Bloemenaal. Dit zijn dezelfde verenigingen als in Zandvoort en zijn KVS, Helios, KVA en Voorwaarts. Je komt dan (onderaan) op de lijst te staan en zal je één of meerdere jaren moeten wachten voor de felbegeerde plek op het strand.