Strandhuisjes Cadzand

Strandhuisjes in Cadzand huren? Dat is heel goed mogelijk. Cadzand-Bad is namelijk de zuidelijkste badplaats van Nederland. Het is een geheel vernieuwde en stijlvolle badplaats met fijn, bijna wit, zand. Cadzand-Bad is gelegen naast natuurgebied Het Zwin. Het Zwin staat bekend om zijn enorme diversiteit aan planten en talloze vogelsoorten​. De plaatsen Sluis en Breskens liggen op een steenworp afstand. De Belgische kust en steden zoals Knokke en Gent zijn ook binnen 10 minuten tot een half uur te bereiken.

Cadzand Molecaten Hoogduin

Aan zee een strandhuisje huren

In Cadzand staan de strandhuisjes van Molecaten. De slaapstrandhuisjes zijn geschikt voor 6 personen en staan ieder jaar van begin maart tot eind oktober op het strand. Tijdens je verblijf heb je een fenomenaal uitzicht op het strand en de zee. Het bijbehorende vakantiepark Hoogduin, met al haar faciliteiten, ligt aan de andere kant duinen.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Vlakbij zee een huisje huren

Aan het strand van Cadzand staan diverse accomodaties voor een heerlijke vakantie. Zo ligt de accomodatie Normandy 5star op ongeveer 100 m van het strand. Normandy biedt uitzicht op zee, een balkon en en gratis privéparkeergelegenheid. Een andere aanrader is Windkracht 10 Penthouse. Deze accommodatie ligt eveneens aan het strand en beschikt over een wellnessruimte met een sauna.

Roompot Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt hooguit een kwartiertje lopen van de kust. Op dit prachtige park staan luxe villa met alles erop en eraan. Op het park is een zwembad aanwezig en in de sporthal naast het park kun je tennissen, squashen en badmintonnen. Kortom een echte aanrader voor iedereen die van comfort en luxe houdt.

Particuliere strandhuisjes

Op het strand van Cadzand staan geen particuliere strandhuisjes.

Cadzand Roompot