Strandhuisjes Callantsoog

Strandhuisjes in Callantsoog huren? Dat kan! Callantsoog is een prachtige badplaats gelegen in de kop van Noord-Holland en is iets zuidelijker gelegen dan Julianadorp. Callantsoog is een rustiek kustplaatsje waar nog geen massa toerisme is te vinden. Callantsoog ligt verscholen achter de duinen en heeft een gezellig centrum. Op het strand van Callantsoog staan zes strandpaviljoens.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Callantsoog staan geen strandhuisjes. Iets noordelijker gelegen staan de huisjes van Strandhuisjes Julianadorp.

Callantsoog Duynsuites

Vlakbij zee een huisje huren

Op 100 meter van het strand liggen de Duynsuites. Deze accomodaties heeft een terras en uitzicht op de zee. Vlakbij het strand van Callantsoog zijn twee vakantieparken waar je een huisje kan huren. Het eerste vakantiepark is Qurios Callantsoog. Hier kan je heerlijk verblijven in luxe lodges op ongeveer 300 meter van het strand. Er zijn vijf verschillende lodges van 4 of 6 personen. Een tweede vakantiepark is Roompot Callassande. Dit park ligt op ongeveer een kilometer van het strand.

Kamperen

Houd je liever van kamperen? En ben je op zoek naar een camping dichtbij het strand? Boek dan een vakantie bij Camping Tempelhof. Deze 5-sterren camping ligt op zo’n 1500 meter van het strand en beschikt over bijzonder veel faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad.