Strandhuisjes Dishoek

Strandhuisjes in Dishoek huren? Dishoek is een kleine en rustige vakantielocatie te midden van een bijzonder duinlandschap, tussen de badplaatsen Zoutelande en Vlissingen. Het kleine kustplaatsje staat bekend om het mooie zuidstrand en is gelegen nabij het typisch Zeeuwse dorp Koudekerke. De grote zeeschepen die vlak langs de kust voorbij varen zijn een uniek gezicht. Een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen vormt het natuurlijke decor. Het strand van Dishoek staat verder vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en natuurlijk de rustige sfeer.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Dishoek staan een paar particuliere strandhuisjes huren. Slaapstrandhuisje 182 heeft één slaapkamer, een keuken met een koelkast en een oven, en een badkamer met een douche. Een alternatief is het Unique Beach House, welke geschikt is voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Heerlijk slapen en wakker worden met het geluid van de zee.

Dishoek Booking
Dishoek Booking

Vlakbij zee een huisje huren

Vlakbij het strand staan ook diverse mooie hotels. Een echte aan rader is Eetcafé Duinlust Dishoek. Het Eetcafé Duinlist Dishoek ligt op slechts 50 meter van het strand. De kleurrijke kamers maken deel uit van een villa uit de jaren 30.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Praktisch & tips

  • Het strandseizoen loopt van medio april tot medio september.
  • Dishoek en Westduin zijn hetzelfde strand.