Strandhuisjes Domburg

Strandhuisjes in Domburg huren? Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. Het combineert een mooi strand met fraaie natuur en een indrukwekkend historisch stadje direct achter de duinen. De grootste trekpleister voor toeristen die naar Domburg komen is het brede zandstrand, wat helemaal doorloopt tot Westkapelle. De mondaine uitstraling maakt het strand van Domburg zo geliefd. Het strand van Domburg staat vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en de gezellige sfeer. In 2016 ontving het strand voor de 26e keer de internationale Blauwe Vlag milieuonderscheiding.

Domburg Roompot

Aan zee een strandhuisje huren

In Domburg zijn diverse kleine projecten met strandhuisjes.

Slapen op Strand – Slapen op Strand biedt 15 sportieve slaaphuisjes te huur aan op strand Noordduine. Op loopafstand van de accommodatie vindt u diverse strandpaviljoens, waar u kunt relaxen in één van de comfortabele fauteuils, of culinair kunt genieten van heerlijke gerechten, happas, wijnen …of gewoon een verfrissend drankje. Vele sportieve activiteiten kunnen worden beoefend op strand Noordduine. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan surfen, vliegeren, zwemmen, hardlopen, branding kanoën

Slaapzand – Slapen op een schitterende locatie vlakbij het gezellige Domburg. Slaapzand heeft twee type strandhuisjes: standaard en luxe. Beide huisje zijn geschikt voor 5 personen. Het luxe huisje heeft een ruime bovenverdieping met een prachtig panoramisch uitzicht over zee, strand en duinen. Huisdieren bij ons niet zijn toegestaan.

Stranddroom – Stranddroom verhuurt tien schitterende slaapstrandhuisjes. Deze slaapstrandhuisjes geven u de mogelijkheid eindeloos te genieten van rust en ruimte op deze unieke locatie op het strand nabij Domburg. De stranddroom strandhuisjes hebben een ruime vide met 2 slaapplaatsen. Gasten met een matige beperking of gasten die gebonden zijn aan een rolstoel kunnen bij ons eveneens genieten van een heerlijke vakantie. Eén van onze strandslaaphuisjes is namelijk speciaal ingericht voor mensen/senioren met een lichamelijke beperking of met een zorgbehoefte.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Vlakbij zee een huisje huren

Vlakbij het strand in Domburg is het gerenommeerd vakantiepark Hof Domburg gevestigd. Dit Roompot park ligt pal achter de duinen en direct naast het pittoreske dorp. Hof Domburg is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is een subtropisch zwembad en er zijn bowlingbanen. Als de kinderen zich vermaken kunnen de ouder zich laten verwennen met een behandeling in het kuur- en beautycentrum. Er zijn verschillende soorten huisjes op het vakantiepark, zoals een bungalow, lodge of cottage.

Op slechts 50 m van het Noordzeestrand en op 100 m van het centrum van Domburg ligt Huys Aan Zee. In deze accommodatie hebben alle kamers een balkon en een gedeeltelijk uitzicht op zee. Echt een topaccommodatie voor 2 personen.

Particulier strandhuisjes in Domburg

Op  het strand van Domburg staan geen particuliere strandhuisjes.

Parkeren en bereikbaarheid

  • In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. Helaas is in het centrumgebied van Domburg betaald parkeren. In Domburg geldt op de meeste plekken zeven dagen per de week betaald parkeren.
  • In Domburg en omgeving bij de duinovergangen zijn veel parkeergelegenheden, maar in de zomer bij mooi weer kan het desalniettemin er erg druk en vol worden.

Horeca & winkels

  • Het centrum van het dorp ligt meteen achter het duingebied. Als je door het plezierige dorp loopt, zul je vooral de vele grand-cafés opmerken. De belangrijkste straat in Domburg is de Ooststraat.
  • Naast de grote strandingangen kun je strandpaviljoenen vinden, waar je eten, drinken, ijs, en snacks kunt kopen.

Praktisch & tips

  • Het strand is dé plek voor surfers. Ga je liever vliegeren? In dat geval kun je beter naar het Ooststrand of het Weststrand gaan.