Strandhuisjes Egmond aan Zee

Strandhuisjes in Egmond aan Zee huren? Egmond aan Zee is een echte familiebadplaats met een lange geschiedenis. De geschiedenis van Egmond is overal terug te zien en geeft de badplaats een authentiek karakter. Er heerst een gemoedelijke sfeer in Egmond aan Zee.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Egmond aan Zee staan geen strandhuisjes. Er zijn wel diverse accomodaties aan de strandboulevard gesitueerd. Zo ligt het Lido Zeezicht Appartement op nog geen 100 meter van het strand. In Lido Zeezicht hebben de kamers een mooi uitzicht op zee.

Maris Apartments is een andere accommodatie met uitzicht op zee. De afstand tot het strand bedraagt maar 150 meter. Daarnaast  beschikt Maris Apartments over een een mooi terras. Elke accommodatie heeft een klein keukentje maar de badkamer is gedeeld.

Egmond aan Zee Lido Zeezicht
Egmond aan Zee Zeeparel

In het noorden ligt nog het luxe appartement ZeeParel. Doordat het appartement aan het einde van de boulevard ligt, is er veel rust en privacy. ZeeParel heeft een terras en is slechts door een duin gescheiden van het strand en zee. De afstand tot het strand is nog een 100 meter.

Een echte aanrader is De Graaf van Egmond. Dit appartementencomplex ligt aan de Boulevard van Egmond op 100 meter van het strand. Als gast van De Graaf van Egmont kun je gratis gebruikmaken van de sport- en animatieactiviteiten op het Kustpark Egmond aan Zee van Roompot. Op dit moment wordt De Graaf van Egmont vernieuwd. Vanaf juli 2021 ben je welkom in een van de gloednieuwe appartementen, maar ze zijn nu al te boeken.

 

Veelgestelde vragen over de strandhuisjes in Egmond aan Zee

 

Staan de strandhuisjes in Egmond echt óp het strand?

Nee, in tegenstelling tot wat sommige websites suggereren, staan er in Egmond aan Zee geen strandhuisjes direct op het strand. Wel zijn er heel veel leuke huisjes te vinden met uitzicht op zee en strand, vaak op nog geen 100 meter van het strand. Bekijk snel wat de leukste huisjes aan het strand zijn in Egmond aan Zee.

Wat is er te doen in Egmond aan Zee?

Uiteraard kom je naar Egmond aan Zee voor het strand en de prachtige duinen. Maar daarnaast zijn er nog genoeg andere dingen te ontdekken in Egmond. Zo vind je er pittoreske visserhuisjes, de vuurtoren en heel veel leuke horeca. Verder kun je vanuit Egmond ook de regio verkennen, zoals de prachtige Bollenstreek, maar ook 'Cheese capital' Alkmaar.