Strandhuisjes Groede

Strandhuisjes in Groede huren? Groede is een van de minder bekende plaatsjes aan de Zeeuwse kust, maar een echt pareltje. Het is een pittoresk en artistiek dorpje met het mooiste historische hart van Zeeuws-Vlaanderen. Er zijn geen grote hoogbouw appartementen te vinden! Groede bestaat niet alleen uit een prachtige dorpskern maar reikt tot op het strand. Groede heeft prachtige, rustige en brede stranden die bovendien tot de schoonste van Nederland behoren. Je kunt er vanuit het dorp prachtig heen wandelen of fietsen o.a. over de dijk die je langs de Zwartegatse kreek naar de kust voert. Het is ook prima met de auto te bereiken en er is ruime parkeergelegenheid. Aan de kust liggen natuurgebieden zoals de Groedse Duintjes.

 

Strandhuisje Strandcamping Groede

Aan zee een strandhuisje huren

Strandcamping Groede heeft 15 strandhuisjes in de verhuur: de Panoramahuisjes. De strandslaaphuisjes hebben een open karakter met een prachtig panoramisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Ook wordt er duurzame energie gebruikt en zijn ze gemaakt van duurzame materialen. Een prachtig verblijf op een unieke locatie voor zes personen (waarvan vier volwassenen). De strandhuisjes zelf staan op een rustig stuk strand met grote natuurwaarde. In een aantal huisjes is ook de hond welkom.

Vlakbij zee een huisje huren

In Groede is het kleinschalige vakantiepark Paarlhof gevestigd. Het park is op loopafstand van de zee en wordt omringd door een prachtig natuurgebied. De chalets zijn o.a. te boeken via Booking.com. Chaletpark Paarlhof is bijzonder rustig en biedt weinig tot geen faciliteiten. Wel kunt u gebruikmaken van de diverse faciliteiten op de naastgelegen camping.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland