Strandhuisjes Hoek van Holland

Strandhuisjes in Hoek van Holland huren? Dat kan! Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats met een unieke liggen: aan de uitgestrekte Noordzee én aan het begin van de Nieuwe Waterweg – de poort naar Rotterdam – waar regelmatige imposante zeeschepen koers zetten naar de Rotterdamse haven. Hoek van Holland is één van de drukste kuststeden in Nederland. Het lange zandstrand leent zich immers perfect voor een middag zonnen, zwemmen, beachvolleyballen of kiten. Hoek van Holland is goed met de trein te bereiken vanaf Rotterdam Centraal. De reis gaat via Schiedam en Vlaardingen en duurt ongeveer 30 minuten.

Largo Hoek van Holland

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Hoek van Holland zijn de Roompot Beach Villa’s te huur. Op een zomerse dag een frisse duik nemen in zee of de wind trotseren tijdens een stevige herfstwandeling. In deze strandhuizen geniet u het hele jaar door van een onvergetelijke vakantie. Loop vanuit uw strandhuis zó de zee in, of volg de schepen die voorbij komen en bekijk wat er op elk schip vervoerd wordt. Boek hier een strandhuisje in  Hoek van Holland.

Vlakbij zee een huisje huren

Op slechts 300 meter van het strand liggen de gezellige vakantieappartementen Stuifkenszand. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras.

Een andere unieke ervaring krijgt u in de Torpedoloods. Deze geweldige locatie ligt eveneens enkele honderden meters van het strand. De Stena Line Ferry richting Engeland ligt slechts op 100 meter afstand. Het uitzicht over de Nieuw Waterweg is fantastisch.

Strandhuisje Hoek van holland (bron: www.westlandstrandhuis.nl)

Particuliere strandhuisjes in Hoek van Holland

Op het strand van Hoek van Holland staan particuliere strandhuisjes, maar deze zijn niet voor de verhuur. De huisjes zijn onderverdeeld in een drietal projecten: noord, zuid en naturo. In totaal staan er in Hoek van Holland zo’n 200 particuliere strandhuisjes. De strandhuisjes in Hoek van Holland worden geëxploiteerd door Westland Strandhuis. De strandhuisjes zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn via een verhard pad bereikbaar. De huisjes staan er van april tot en met september. Op dit moment zijn er geen nieuwe huisjes meer te koop. Bekijk de homepage om te zien welke strandhuisjes je nog meer kunt huren.