Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes in Julianadorp huren? Dat kan! In Julianadorp staan veel strandhuisjes aan zee. Julianadorp ligt in de kop van Noord-Holland, op ongeveer 5 kilometer ten zuiden van Den Helder. Het gebied dat tegen de duinen en het strand aanligt wordt Julianadorp aan Zee genoemd. Bovendien is Julianadorp aan Zee de grootste badplaats in het noordelijk deel van de provincie Noord-Holland. Het strand in Julianadorp is vrij lang. Daardoor is het er meestal erg rustig. Bij Julianadorp aan Zee liggen drie strandslagen, te weten De Zandloper, Julianadorp en Drooghe Weert. De strandslagen De Zandloper en Julianadorp hebben een strandpaviljoen. Ten noorden van De Zandloper ligt het naaktstrand Falga.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Julianadorp zijn strandhuisjes te huur. Bij strandslag Julianadorp staan de huisjes van Strandhuisjes Julianadorp van Roompot. Deze 90 luxe huisjes staan op het strand aan de rand van de duinen. De huisjes zijn geschikt voor 4-6 personen. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan één beneden en één op de slaapzolder. Daarnaast is er een bedbank in de woonruimte aanwezig.

Roompot Julianadorp
Plattegrond Strandhuisje Julianadorp Roompot

Vlakbij zee een huisje huren

Vlakbij het strand van Julianadorp zijn diverse vakantieparken gevestigd waar u fantastische huisjes kunt huren. Het eerste park is het Roompot vakantiepark Resort Duynzicht. Dit park ligt op 600 à 700 meter van het strand. Naast dit park ligt het tweede park. Dit is Villapark Duynopgangh, eveneens van Roompot. Op dit kleinschalige park zijn drie verschillende soorten villa’s te boeken. Alle villa’s hebben een tuin op het zuiden en de afstand tot het strand is ongeveer 700 à 800 meter.

Het derde vakantiepark ligt Iets meer landinwaarts, op ongeveer 2 kilometer van het strand. Het heerlijke vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne kenmerkt zich door de aanwezigheid van een zwembad, indoorspeelparadijs en een fantastisch restaurant. De diversiteit aan accomodaties op dit park is enorm. Zo zijn er 23 verschillende type accomodaties te boeken, van een 2-persoonsappartement tot een 22-persoons villa.

Kamperen

Houd je liever van kamperen? En ben je op zoek naar een camping dichtbij het strand? Boek dan een vakantie op strandcamping ’t Noorder Sandt. Dit is een gezellige familiecamping met binnenzwembad en mini-manage.