Strandhuisjes Kamperland

Strandhuisjes in Kamperland huren? Kamperland is de grootste plaats op het eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland. De badplaats is ideaal gelegen tussen de Noordzee en het Veerse Meer. In Kamperland ervaar je het ultieme eiland gevoel. Maar Kamperland is meer dan alleen een strand. Met het prachtige Nationaal Park Oosterschelde als hoofdattractie, biedt Kamperland een unieke kans om te genieten van de ongeëvenaarde diversiteit aan flora en fauna en de Oosterschelde te verkennen via een kayak of een boottocht.

Aan zee een strandhuisje huren

In Kamperland is het helaas niet mogelijk om op het strand een huisje te huren. In andere plaatsen in de Provincie Zeeland is het huren van een slaapstrandhuisje wel mogelijk.

Vlakbij zee een huisje huren

De luxe Z’AND vakantiehuizen liggen op het park De Groote Duynen. De villa’s liggen op loopafstand van het strand de Banjaard en het Veerse Meer. De luxe en sfeervol ingerichte design villa’s zijn geschikt voor gezelschappen van 4 tot en met 8 personen. Een leuk alternatief is het Roompot Beach Resort. Dit vakantiepark staat bijna op het strand.

Kamperland Zandvillas
roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland