Strandhuisjes Koudekerke

Strandhuisjes in Koudekerke huren? De badplaats Dishoek is gelegen nabij het typisch Zeeuwse dorp Koudekerke. Het strand van Koudekerke behoort tot de meest duurzame kustbestemmingen ter wereld en heeft de meeste zonuren van Nederland. Toch is het er zelden druk. Op het strand kun je de boten die langsvaren bijna aanraken. Het strandseizoen loopt van medio april tot medio september.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Koudekerke worden ook dagstrandhuisjes aangeboden. Slaapstrandhuisjes worden door particulieren aangeboden. Een dagstrandhuisje is op de aankomstdag al vanaf 13.00 uur beschikbaar. Er is tegen betaling vervoer van de bagage naar de strandhuisjes mogelijk

Westduin Strandhotel
roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Vlakbij zee een huisje huren

Direct aan de voet van de duinen, op korte loopafstand van het strand, liggen de vakantieparken Westduin, Galgewei en Vebenabos. Op deze vakantieverblijven staan particuliere huisjes en zijn te boeken bij Elly Oostdijk Recreatie.

Vlakbij het strand staan ook diverse mooie hotels. De meest bekende, en een echte aanrader, is Strandhotel Westduin. Het Strandhotel Westduin ligt op slechts 50 meter van het strand.