Strandhuisjes Nieuwvliet

Strandhuisjes in Nieuwvliet huren? Dat is heel goed mogelijk! Nieuwvliet is een rustig dorpje met een mooie breed strand op nog geen 10 kilometer van de Belgische grens. Het uitgerekte zandstrand is ideaal voor lange strandwandelingen. Dit kan ook in het natuurgebied het Zwin of de nabijgelegen Verdonken Zwarte Polder. Het dorpscentrum zelf ligt twee kilometer van de kust vandaan.

Aan zee een strandhuisje huren

Het is mogelijk om een huisje op het strand te huren. Dit kan bijvoorbeeld bij Standweelde. De huisjes hebben een uniek ontwerp, twee terrassen en natuurlijk een prachtig uitzicht over het strand, de zee en de duinen.

Op het strand van Nieuwvliet kunnen overdag ook cabines worden gehuurd. Handig voor een dagverblijf op het strand en zelfs bij minder mooi weer kan er toch van het strand worden genoten.

Vlakbij zee een huisje huren

In Nieuwvliet zijn vlakbij zee een tweetal vakantieparken gevestigd. Zowel Roompot als Landal hebben er fantastische vakantieparken. De Beach Lodges van Roompot liggen in het duinlandschap op 10 minuten lopen van het strand.

Het Landal Vakantiepark Strand Resort Nieuwvliet-Bad ligt ongeveer 1 kilometer van het strand. Het park heeft een divers aanbod van accomodaties en beschikt over een eigen zwembad.

Strandhuisje Strandcamping Groede
roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland