Strandhuisjes Noord-Holland

Strandhuisjes provincie Noord-Holland

Strandhuisjes in Noord-Holland huren? Dat kan! In de provincie Noord-Holland zijn 8 badplaatsen met heerlijke strandhuisjes aan de kust. Eén van de bekendste en populairste badplaatsen van Nederland is natuurlijke Zandvoort. Noord-Holland ligt naast de Noordzee ook aan het grootste meer van Nederland: het IJsselmeer. Mocht je liever van zoet water houden, dan zijn de kleinschalige strandjes aan het IJsselmeer een heerlijke plek om van de zon te genieten. Strandhuisjeboeken.nl heeft de belangrijkste en gezelligste strandhuisjes per badplaats aan de kust van Noord-Holland op een rij gezet.

Bloemendaal

Bloemendaal ligt naast Zandvoort en is één van de mooiste kustplekken van Nederland. Bloemendaal aan Zee kenmerkt zich door een breed strand en een prachtig uitgestrekt duingebied.

Callantsoog

Callantsoog is een prachtige badplaats gelegen in de kop van Noord-Holland. Callantsoog is een rustiek kustplaatsje waar nog geen massa toerisme is te vinden. Het gezellige centrum van Callantsoog ligt direct achter de duinen.

Castricum

Castricum staat vooral bekend om zijn rust, ruimte en mooie natuur. Het strand van Castricum is te verdelen in twee delen: het Drukke Strand en het Stille Strand. Het stille strand is alleen per fiets of te voet te bereiken.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een mooie kustplaats in de kop van Noord-Holland. Het is een echte familiebadplaats met een lange geschiedenis. De geschiedenis van Egmond is overal terug te zien en geeft de badplaats een authentiek karakter. Er heerst een gemoedelijke sfeer in Egmond aan Zee.

Julianadorp

Julianadorp is een badplaats in de gemeente Den Helder. Het is de grootste badplaats van de Noordkop. Het strand van Julianadorp is vrij lang, waardoor er zelfs op de mooiste dagen geen sprake is van een overvol strand.

Wijk aan Zee

Wijk aan Zee maakt deel uit van de gemeente Beverwijk. De badplaats Wijk aan Zee is vooral bekend om haar enorm brede strand. Als je de eilanden niet meetelt dan heeft Wijk aan Zee het breedste strand van Nederland.

IJmuiden

IJmuiden heeft één van de breedste stranden langs de Nederlandse kust. IJmuiden heeft een drietal stranden: Noordpier, IJmuiden aan Zee en IJmuiderslag. Daarnaast is IJmuiden bekend om haar pieren. Deze pieren zorgen voor een unieke stroming, waardoor het strand elk jaar weer enkele meters breder wordt.

Zandvoort

Zandvoort is één van de bekendste en populairste badplaats van Nederland. Zandvoort heeft een heerlijk lang en uitgestrekt strand. De badplaats is het bruisende hart van de Noord-Hollandse kustlijn en is makkelijk per trein te bereiken.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland