Strandhuisjes Noordwijk

Strandhuisjes in Noordwijk huren? Noordwijk is de derde badplaats van Nederland en al meer dan honderd jaar een luxe badplaats. Het is een badplaats met een lange kuststrook van circa 13 km, waarvan ongeveer 3 km daadwerkelijk voor de bebouwde kom van Noordwijk aan Zee ligt. Noordwijk aan Zee bezit het Europese keurmerk QualityCoast. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan internationale kustplaatsen die bijzondere inspanningen hebben geleverd op het gebied van toerisme en milieuzorg, voor het behoud van natuur en landschap, eigen identiteit en cultureel erfgoed. Noordwijk aan zee Noordwijk aan Zee is momenteel een van de rijkste stukjes Nederland: het staat op de 12e plaats in de lijst van de top 50 rijkste wijken van Nederland.

Aan zee een strandhuisje huren

De comfortabel ingerichte huisjes van Strandhuisjes Noordwijk staan pal aan het brede strand langs het duin. Alle huisjes hebben een veranda en zijn geschikt voor 4 à 5 personen. Honden zijn ook welkom in de huisjes. De huisjes zijn verder voorzien van gas, water, elektriciteit en wifi. Strandhuisjes Noordwijk verhuurt dit seizoen vijf strandhuisjes. Huurders ontvangen een parkeerpas tijdens het verblijf.

Strandhuisjes Noordwijk

Vlakbij zee een huisje huren

In Noordwijk is geen gerenommeerd vakantiepark gevestigd. Klik hier voor de dichtstbijzijnde vakantieparken in Zuid-Holland.

Noordwijk Grand Hotel Huis ter Duin

Parkeren en bereikbaarheid

  • In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. In Noordwijk aan Zee geldt op de meeste plekken zeven dagen per de week betaald parkeren.
  • Noordwijk aan Zee isgoed bereikbaar, met meerdere uitvalswegen naar de nabijgelegen A44.

Horeca & winkels

  • Iedere zondag is het koopzondag in Noordwijk. Noordwijk is dan ook een goede bestemming voor een weekendje weg.
  • Het belangrijkste winkelgebied in Noordwijk aan Zee is de winkelstraat Hoofdstraat en haar zijstraten. U vindt de Hoofdstraat bij het parkeerterrein bij de boulevard. In de Hoofdstraat zijn veel restaurants en gezellige terrasjes.
  • De boulevard De Grent in Noordwijk staat bekend om de vele cafés, bars en discotheken die hier te vinden zijn.

Praktisch & tips

  • U kunt wandelen en fietsen in de omliggende bossen en de Noordwijkse duinen. Er zijn paden door de duinen naar o.a. Zandvoort en Katwijk aan Zee.
  • In Noordwijk kunt u ook op zondag fietsen huren. Ook de hotels verhuren fietsen.
  • U kunt een Vespa huren waar u zonder helm langs de kust naar bijvoorbeeld Zandvoort, Katwijk of de bollenvelden kunt rijden.
  • Tussen Zandvoort en Noordwijk ligt het strand Langevelderslag. Hier verhuurt men o.a. van mountainbikes, windschermen, ligbedden en surfplanken. Activiteiten aan het strand
  • Rondvaarten op zee in een open sloep vanaf het strand