Strandhuisjes Ouddorp

Strandhuisjes in Ouddorp huren? Dat kan! Ouddorp is een dorp in het zuidelijkste puntje van Zuid-Holland. Het ligt op het eiland Goeree-Overflakkee. Het dorp is omringt door natuur, duinen, de kust en het Grevelingenmeer en ligt bijna in de provincie Zeeland. Niet voor niets wordt het Goeree-Overflakkee vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Diverse keren is Ouddorp verkozen tot ‘De beste badplaats van Nederland’. traditiegetrouw is er tussen de 1e en de 2e toeristendag een vuurwerk- of lasershow op het strand. Maar er is meer. Of u nu wilt fietsen, wandelen, zwemmen of watersporten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Strandhuisje Ouddorp Oasis Beach Resort

Aan zee een strandhuisje huren

Een verblijf in een luxe strandvilla bij Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is een echte aanrader. Vanuit uw strandvilla loopt u direct met uw voeten in het zand van het Grevelingenstrand. De strandvilla’s zijn ecologisch opgezet en voorzien van duurzaam en natuurlijk materiaal, en prachtig gelegen nabij Ouddorp aan de voet van de Grevelingendam en direct aan het Grevelingenmeer. De villa’s zijn geschikt tot 8 personen. Vanuit uw villa loopt u direct met uw voeten in het zand van het Grevelingenstrand.

 

Vlakbij zee een huisje huren

Op 100 meter van het strand ligt, verscholen in het duinlandschap, het Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin. Op dit Landal park zijn vrijstaande villa’s tot en met 24 personen te huur. Natuurlijk is er een zwembad aanwezig. Vertier voor de kinderen kan in de indoor speeltuin of op het speelduin.

Strandhuisje Ouddorp Landal
Strandhuisje Ouddorp

Dichtbij het strand zijn diverse mooie villa’s te vinden. Vanaf hier bent u binnen een minuut lopen in de duinen of op het strand. Boek nu de mooiste villa’s via heerlijkehuisjes.nl