Roompot Strandhuisjes

Onze selectie van de best beoordeelde Roompot strandhuisjes. Deze huisjes liggen ofwel direct aan het strand of op maximaal 1 kilometer lopen van het strand. Van kleinschalige strandhuisjes bij Roompot, tot grotere huisjes voor familie en vrienden. Hieronder onze toppers.

Strandhuisjes Roompot Noord-Holland

 

Strandhuisjes Zuid-Holland

In Kijkduin vind je sinds kort de super populaire pittoreske Roompot strandhuisjes direct op het strand voor de “zandmotor”. Zijn deze strandhuisjes uitverkocht? Niet getreurd. Op kruipafstand van het strand ligt het vakantiepark Kijkduin met diverse huisjes en splinternieuwe chalets & duinvilla’s.

 

Strandhuisjes Zeeland

Provincie Zeeland is het “mekka” voor strandhuisjes. Twee favorieten zijn Roompot Beach Resort in Kamperland en Hof Domburg in Domburg. Op het Beach Resort zijn zowel echte strandhuisjes te boeken, als duinchalets op loopafstand van het strand. Ontdek deze Zeeuwse kustfavorieten van Roompot en boek je ideale strandvakantie in eigen land!

 

Nog meer vakantiepark toppers

Wil je nog meer Roompot kortingen & aanbiedingen zien? Kijk dan ook eens bij de vakantiepark aanbiedingen van VakantieDealz.nl