De altijd populaire strandhuisjes in Kijkduin (Den Haag) zijn vanaf nu weer te boeken voor seizoen 2021. In voorgaande jaren waren de strandhuisjes Kijkduin altijd bijzonder snel volgeboekt, dus treuzel niet en claim jullie strandhuisje in Kijkduin nu voor de schaarse zomermaanden!

Kijkduin strandhuisjes (Den Haag) – zomer 2021

Voor de zomer van 2021 zijn er in Kijkduin niet alleen 4 persoons strandhuisjes te huur, maar ook 5 persoons strandhuisjes. Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie zijn de strandhuisjes in Kijkduin opgebouwd op het strand. In de winter zijn de strandhuisjes op Kijkduin / Den Haag niet op het strand en dus ook niet te huren. De strandhuisjes in Kijkduin zijn te huren per week, midweek of voor een weekend. In het hoogseizoen zijn de strandhuisjes alleen per week beschikbaar, dus boek op tijd.

Huren strandhuisjes Kijkduin

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de strandhuisjes in Kijkduin (Den Haag) en om direct een strand huisje te huren / reserveren. Let op: de uitbater van de HaagseStrandhuisjes werkt samen met Roompot voor reserveringen. De strandhuisjes zijn dus niet rechtstreeks bij de eigenaar te boeken, maar alleen via Roompot:

 

In 2020 hebben velen naast het net gevist bij het huren van een Haags strandhuisje in Kijkduin. Wees er op tijd bij en boek jullie strandhuisje nu meteen.