Strandhuisjes Vlissingen

Strandhuisjes in Vlissingen huren? Dat is mogelijk! In Vlissingen loop je zo vanuit de stad over de boulevard het strand op. Een hip stadsstrand, een gezellig familiestrand, een sportief strand of een strand waar u in alle rust een boekje kunt lezen. Vlissingen biedt het allemaal. Er zijn in totaal 6 stranden: het Badstrand, Nollestrand, Duinstrand, Westduin, Ritthem en het Kalootstrand. Langs het Badstrand ligt de 2 kilometer lange boulevard. Hier treft u terrassen die uitkijken over zee, hotels, diverse restaurants en lunchrooms, hedendaagse kunst en imponerende beelden van stoere zeehelden. De boulevard van Vlissingen is bij uitstek de plek om te flaneren, uit te waaien en te genieten van het prachtige uitzicht. Daarnaast zijn langs de gehele kustlijn strandpaviljoens te vinden.

Vlissingen
roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Aan zee een strandhuisje huren

Op het Nollestrand staan de Beach Houses van Noordzee Resort Vlissingen. Stuk voor stuk unieke, sfeervolle accommodaties. De 20 Beach Houses zijn geschikt voor 4 tot maximaal 5 personen en voorzien van alle gemakken. De Beach Houses hebben elk een bijzondere, open slaapzolder met een tweepersoonsbed. Zo geniet u zelfs vanuit uw bed van het bijzondere uitzicht op de zee en het strand.

Noordzee Resort Vlissingen biedt naast de Beach Houses ook Duinlodges en Urban Villa’s. Deze lodges en villa’s liggen aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen.

Vlakbij zee een huisje huren

In andere plaatsen in de Provincie Zeeland zijn nog veel meer mogelijkheden voor het huren van een strandhuisje.