Strandhuisjes Vrouwenpolder

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Vrouwenpolder staan 25 strandhuisjes. In deze slaapstrandhuisjes kunt u in alle luxe genieten van de prachtige omgeving. De strandhuisjes liggen op één kilometer van het dorp Vrouwenpolder waar veel bars en restaurants zijn. Historische steden als Veere, Domburg en Middelburg liggen binnen fietsbereik. Voor de strandhuisjes ligt een lang houten wandelpad en een strandpaviljoen is 500 meter verderop.

Strandhuisjes in Vrouwenpolder huren? Dat is mogelijk! Vrouwenpolder is een gezellig dorp aan een van de krachtigste waterkeringen ter wereld: de Oosterscheldekering. De badplaats grenst aan het natuurpark Oranjezon, het Veerse Meer en aan de breedste stranden van Zeeland. Bovendien vormt Vrouwenpolder de entree naar Walcheren. Langs de kust van Vrouwenpolder valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaranboten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. De monumentale steden Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het mondaine winkelstadje Domburg behoren tot de directe omgeving.

Vlakbij zee een huisje huren

In Vrouwenpolder is het Roompot vakantiepark De Zanddput gevestigd. Midden in de duinen, op een plek waar vroeger zand uit de binnenkant van de duinen werd gehaald, ligt deze familiecamping. De afstand naar de zee is maar 1 kilometer.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland