Strandhuisjes Waddeneilanden

Strandhuisjes Waddeneilanden

Strandhuisjes op de Waddeneilanden huren? Direct op het strand zijn helaas geen strandhuisjes te huur, maar er zijn genoeg vakantiehuisjes op de eilanden. De Waddeneilanden liggen in de Noordzee, ten noorden van Nederland. De meeste eilanden behoren tot de provincie Friesland. Alleen het eiland Texel behoort tot de provincie Noord-Holland. Een vakantiewoning op de Waddeneilanden staat garant voor een heerlijke, ontspannen tijd. Het waddengebied ademt een oase van rust uit en is de ideale bestemming om de dagelijkse hectiek te ontvluchten. Boek hier je slaapstrandhuisje voor een unieke vakantie aan het strand.

Texel

Texel is het grootste Waddeneiland met 7 gezellige dorpjes. In ieder dorp is een andere sfeer. De dorpjes worden omringd door heel veel natuur.

Vlieland

Vlieland telt slechts één dorp en is een geweldige plek om tot rust te komen tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden. Toeristen mogen geen gemotoriseerde voertuigen meenemen, waardoor dit eiland als een paradijs voor fietsliefhebbers geldt.

Terschelling

Terschelling, thuishaven van het bekende Oerol Festival, heeft de bezoeker veel te bieden. Over het eiland verspreid zijn er diverse, interessante musea te bezoeken en in het westen is er een groot aanbod van café’s en uitgaansgelegenheden.

Ameland

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Het is een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Er zijn vier gezellige dorpjes, met elk een eigen dorpskarakter.

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland en is net als Ameland zo goed als autovrij. Dit kleine eiland leent zich uitstekend voor fietstochten, strandwandelingen en is een baken van rust. Schiermonnikoog is dan ook een geweldige plek om met het hele gezin lekker uit te waaien

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Liever geen vakantie op de Waddeneilanden? Klik hier voor alle strandhuisjes aan de Nederlandse kust