Strandhuisjes Waddeneilanden

Strandhuisjes Waddeneilanden

Strandhuisjes op de Waddeneilanden huren? Direct op het strand zijn helaas geen strandhuisjes te huur, maar er zijn genoeg vakantiehuisjes op de eilanden. De Waddeneilanden liggen in de Noordzee, ten noorden van Nederland. De meeste eilanden behoren tot de provincie Friesland. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland. Een vakantiewoning op de Waddeneilanden staat garant voor een heerlijke, ontspannen tijd. Het waddengebied ademt een oase van rust uit en is de ideale bestemming om de dagelijkse hectiek te ontvluchten. Boek hier je slaapstrandhuisje voor een unieke vakantie aan het strand.

Strandhuisje op Texel huren

Wil je een strandhuisje huren op Texel? Dat kan! Texel is namelijk het grootste Waddeneiland met 7 gezellige dorpjes. In ieder dorp is een andere sfeer. De dorpjes worden omringd door heel veel natuur. Het grootste dorp, tevens de hoofdplaats, is Den Burg en ligt midden op het eiland. In het Noorden is het kindvriendelijke dorpje De Cocksdorp gelegen. In het westen, naast de duinen, ligt de bekende badplaats De Koog. Centraal gelegen in het centrum van De Koog liggen de mooie appartementen van Strandplevier Suites. Het Strand, de zee, het bos en de duinen zijn allemaal op loopafstand.

Houd je van het strand, wandelen of gewoon genieten van de natuur in het algemeen? Dan zit je goed op Texel. Kijk eens bij VVV Texel voor een heerlijke vakantie in één van de mooiste dorpjes van Texel!

Strandhuisje huren op Vlieland

Vlieland telt slechts één dorp en is een geweldige plek om tot rust te komen tijdens uw vakantie Waddeneilanden! Toeristen mogen geen gemotoriseerde voertuigen meenemen, waardoor dit eiland als een paradijs voor fietsliefhebbers geldt. Ook kunt u hier heerlijke strandwandelingen maken. Op slechts 200 meter van het strand ligt Landal Vakantiepark Vlieduyn. Dit is een rustig park zonder faciliteiten.

Huisje op Terschelling

Terschelling, thuishaven van het bekende Oerol Festival, heeft de bezoeker veel te bieden. Over het eiland verspreid zijn er diverse, interessante musea te bezoeken en in het westen is er een groot aanbod van café’s en uitgaansgelegenheden. Een huifkartocht of ezelwandeling over het strand is een mooie manier om Terschelling te ontdekken en leuk voor het hele gezin. Het zandstrand van het eiland is dertig kilometer lang en loopt langs de Noordzeekust. Het eiland is maximaal vier kilometer breed dus als je op Terschelling bent dan is het strand altijd dichtbij.Wilt u graag onbezorgd genieten en ultiem ontspannen op het fraaie eiland Terschelling? Dan is het Résidence Terschelling Wellness Waddenresort een echte aanrader. Het resort ligt op een unieke locatie in Midsland dichtbij langgerekte stranden en levendige dorpjes. Landal heeft een tweetal vakantieparken op Terschelling. De eerste is Vakantiepark West Terschelling. De tweede is Vakantiepark Schuttersbos. Om op Terschelling te komen, neemt u de boot vanuit Harlingen.

Huisje op Ameland

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Het is een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Er zijn vier gezellige dorpjes, met elk een eigen dorpskarakter. Ameland is vanwege het mooie landschap erg in trek bij kunstenaars. Daardoor zijn er op Ameland regelmatig exposities te zien. Verder beschikt het eiland over een klein vliegveld en is het mogelijk om het Waddengebied vanuit een zweefvliegtuig te bewonderen. Een vakantie op Ameland is een echte aanrader. Kijk hier eens voor de heerlijkste huisjes op Ameland.

Huisje op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland en is net als Ameland zo goed als autovrij. Dit kleine eiland leent zich uitstekend voor fietstochten, strandwandelingen en is een baken van rust. Schiermonnikoog is dan ook een geweldige plek om met het hele gezin lekker uit te waaien. Het Landal Vakantiepark Vitamaris ligt midden in het nationaal park Schiermonnikoog. Vanuit hier heeft u zicht op de mooie natuur en bent u zo op het strand.

Liever geen vakantie op de Waddeneilanden? Klik hier voor alle strandhuisjes aan de Nederlandse kust.