Strandhuisjes Westduin

Strandhuisjes in Westduin huren? De badplaats Westduin is gelegen nabij het typisch Zeeuwse dorp Koudekerke. Het strand Westduin behoort tot de meest duurzame kustbestemmingen ter wereld en heeft de meeste zonuren van Nederland. Toch is het er zelden druk. Op het strand Westduin kun je de boten die langsvaren bijna aanraken. Het strandseizoen loopt van medio april tot medio september.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Westduin worden ook dagstrandhuisjes aangeboden. Slaapstrandhuisjes worden door particulieren aangeboden. Een dagstrandhuisje is op de aankomstdag al vanaf 13.00 uur beschikbaar. Er is tegen betaling vervoer van de bagage naar de strandhuisjes mogelijk

Vlakbij zee een huisje huren

Direct aan de voet van de duinen, op korte loopafstand van het strand, liggen de vakantieparken Westduin, Galgewei en Vebenabos. Op deze vakantieverblijven staan particuliere huisjes en zijn te boeken bij Elly Oostdijk Recreatie.

Vlakbij het strand staan ook diverse mooie hotels. Een echte aan rader is Strandhotel Westduin. Het Strandhotel Westduin ligt op slechts 50 meter van het strand.

Westduin Strandhotel