Strandhuisjes Wijk aan Zee

Strandhuisjes in Wijk aan Zee huren? Het dorp Wijk aan Zee maakt deel uit van de gemeente Beverwijk en telt maar 2400 inwoners. Het is vooral bekend als strandhuisjes ‘mekka’ voor toeristen vanwege het enorm brede strand. Als je de eilanden niet meetelt dan heeft Wijk aan Zee zelfs het breedste strand van Nederland. Het strand van Wijk aan Zee heeft een blauwe vlag, een internationale onderscheiding voor een schoon en veilig strand.

Strandhuisje Aan Zee Slapen

Aan zee een strandhuisje huren

De strandhuisjes van Roompot staan in twee rijen op het strand. De 4 en 5-persoons strandhuisjes van zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een compleet ingerichte keuken, badkamer met wasbak, douche en toilet en zijn de bedden erg comfortabel. In sommige huisjes zijn zelfs honden toegestaan. Op de veranda van een Roompot Beach House geniet je van de ruisende golven en het gave uitzicht op de zee. 

Rijk aan Zee – De lodges van Rijk aan zee zijn comfortabel en licht, en ze zijn duurzaam gebouwd. De strandhuisjes hebben een heerlijke veranda, een woongedeelte met keukentje en slaapbank. Er is een badkamer met douche en toilet. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een volledige service: schoonmaak, verzorgd ontbijt, roomservice of boodschappenservice.

Strandhuisjes Azul – De acht Azul strandhuisjes hebben vrij uitzicht op zee. De strandhuisjes beschikken naast een strandterras ook over een strandtuin. Dat is uniek en ideaal voor kinderen. Ligstoelen kunnen gratis geleend worden bij het naastgelegen strandpaviljoen Noorderbad.

Vlakbij zee een huisje huren

Op 200 meter van het strand ligt het Strandhotel Het Hoge Duin. Het hotel ligt 40 meter boven de zeespiegel, waardoor er een prachtig uitzicht is op zee, het strand en de duinen. Het strand reikt bijna tot de voet van het hotel.

In Wijk aan Zee is geen gerenommeerd vakantiepark gevestigd. Klik hier voor de dichtstbijzijnde vakantieparken in de buurt.

Strandhuisje Strandhotel Het Hoge Duin

particuliere huisjes

Op het strand van Wijk aan Zee staan particuliere strandhuisjes. De huisjes zijn onderverdeeld in een tweetal rijen. Klik hier voor het actuele aanbod van particuliere strandhuisjes.

Praktisch & tips

  • Op het parkeerterrein van de Noordpier kan je parkeren. Daarna is het nog een klein stukje lopen.
  • Op het strand staan verschillende paviljoens. Zelfs in de winter zijn er nog enkele paviljoens open.
  • Wijk aan Zee staat bekend om één van de beste surfspots van Nederland.
  • De Noordpier is een fijne visstek.
  • Voor de kust van Wijk aan Zee zijn bij laag water scheepsvrakken te zien.
  • Van 1 mei tot 1 oktober is het strand verboden gebied voor honden tussen 9:00 en 19:00 uur.