Strandhuisjes Zandvoort

Strandhuisjes in Zandvoort huren? Zandvoort is één van de bekendste en populairste badplaats van Nederland. Zandvoort heeft een heerlijk lang en uitgestrekt strand. De badplaats is het bruisende hart van de Noord-Hollandse kustlijn en is makkelijk per trein te bereiken. Circuit Park Zandvoort en een Casino liggen op loopafstand van het centrum.

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Zandvoort staan vier strandbungalows van Buddha Beach. De bungalows staan op het strand, naast het gezellige familiestrandpaviljoen Buddha Beach. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Zij beschikken allemaal over een eigen terras met tuinset en over een grote glazen voorgevel. Hierdoor is er van binnenuit een schitterend uitzicht over zee!

Zandvoort Buddha Beach Bungalows

Iets verderop liggen de STRAND 21 hotelchalets.. Dit zijn 9 chalets op het strand, verdeeld in 2 rijen. In het naastgelegen strandpaviljoen kan tegen een geringe toeslag ontbijt, lunch en diner worden geserveerd.

 

Zandvoort 21 Hotelchalets
Strandhuisje Qurios Lodge Zandvoort

Vlakbij zee een huisje huren

Op zo’n 100 meter afstand van het strand liggen de luxe lodges van Qurios Zandvoort. Er zijn verschillende type lodges op het vakantiepark. Deze loges zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Daarnaast is er een groepsaccommodatie voor 18 personen te huur. De luxe lodges zijn comfortabel en modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Particuliere strandhuisjes

Een strandhuisje op het strand van Zandvoort mag niet verhuurd worden. Je kan wel proberen zelf eigenaar te worden. Hiervoor moet je eerst donateur worden bij één van de vier verenigingen in Zandvoort. Dit zijn dezelfde verenigingen als in Bloemendaal en zijn KVS, Helios, KVA en Voorwaarts. Je komt dan (onderaan) op de lijst te staan en zal je één of meerdere jaren moeten wachten voor de felbegeerde plek op het strand.