Strandhuisjes Zeeland

Strandhuisjes provincie Zeeland

Strandhuisjes in Zeeland huren? Dat kan! Zeeland telt meer water dan land. Van kleine watergangen tot de Noordzee. Het maakt Zeeland tot een land van overkanten. Zeeland ligt in feite ín zee en heeft een kustlijn van 650 kilometer. En voor de vakantieliefhebbers goed nieuws: in Zeeland staan de meeste strandhuisjes en zijn de meeste zonuren van Nederland! Een strandhuisje huren in Zeeland is dus geen probleem. Naast veel strand heeft Zeeland ook een aantal mooie bezienswaardigheden. De bekendste zijn natuurlijk de deltawerken. Strandhuisjeboeken.nl heeft de belangrijkste en gezelligste strandhuisjes aan de kust van Zeeland op een rij gezet.

Strandhuisjes Cadzand

Cadzand ligt in het zuidelijkste deel van de provincie Zeeland. Cadzand-Bad is daarmee de zuidelijkste badplaats van Nederland​. Het is een geheel vernieuwde en stijlvolle badplaats met fijn, bijna wit, zand. Cadzand-Bad is gelegen naast natuurgebied Het Zwin. Een vakantie in Cadzand staat garant voor veel strandplezier. De sfeer is erg gemoedelijk.

 

Strandhuisjes Dishoek

Dishoek is een kleine en rustige vakantielocatie te midden van een bijzonder duinlandschap, tussen de badplaatsen Zoutelande en Vlissingen.Het kleine kustplaatsje staat bekend om het mooie zuidstrand. De grote zeeschepen varen vlak langs de kust voorbij, een uniek gezicht. Een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen vormt het natuurlijke decor. Het strand van Dishoek staat verder vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en natuurlijk de rustige sfeer.

Strandhuisjes Domburg

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland met heerlijke strandhuisjes. Het combineert een mooie brede zandstrand met fraaie natuur en een indrukwekkend historisch stadje direct achter de duinen. De mondaine uitstraling maakt het strand van Domburg zo geliefd. Het strand van Domburg staat vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en de gezellige sfeer.

Strandhuisjes Groede

Groede is een pittoresk en artistiek dorpje met het mooiste historische hart van West Zeeuwsch-Vlaanderen. Groede bestaat niet alleen uit een prachtige dorpskern maar reikt tot op het strand. Groede aan Zee heeft prachtige, rustige en brede stranden die bovendien tot de schoonste van Nederland behoren. Je kunt er vanuit het dorp prachtig heen wandelen of fietsen o.a. over de dijk die je langs de Zwartegatse kreek naar de kust voert.

Strandhuisjes Kamperland

Kamperland is de grootste plaats op het eiland Noord-Beveland en is gelegen tussen de Noordzee en het Veerse Meer. In Kamperland ervaar je het ultieme eiland gevoel. Het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman geeft een bijzondere dimensie aan een vakantie in Kamperland. Ook de omgeving biedt volop mogelijkheden voor een dagje uit.

 

Strandhuisjes Koudekerke

Het typisch Zeeuwse dorp Koudekerke is gelegen nabij Dishoek. Het strand van Koudekerke behoort tot de meest duurzame kustbestemmingen ter wereld.

 

Strandhuisjes Nieuwvliet

Nieuwvliet is een dorpje in Zeeuws-Vlaanderen op nog geen 10 kilometer van de Belgische grens. Het is een rustig dorp in het natuurgebied de ‘Verdronken Zwarte Polder’ met een breed en schoon zandstrand. Op het stand kunnen ook cabines worden gehuurd. Het dorpscentrum ligt twee kilometer van de kust vandaan.

Strandhuisjes Vlissingen

Vlissingen is gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op het voormalige eiland Walcheren. Een strand in de stad, dat maakt Vlissingen zo uniek! Een ideale plek in Zeeland om een strandhuisje te huren. U loopt zo vanuit de stad over de boulevard het strand op. Een hip stadsstrand, een gezellig familiestrand, een sportief strand of een strand waar u in alle rust een boekje kunt lezen. De mooie havenstad Vlissingen biedt het allemaal. De boulevard van Vlissingen is bij uitstek de plek om te flaneren, uit te waaien en te genieten van het prachtige uitzicht.

Strandhuisjes Vrouwenpolder

Vrouwenpolder is een gezellig dijkdorp aan een van de krachtigste waterkeringen ter wereld: de Oosterscheldekering. De badplaats grenst aan het natuurpark Oranjezon, het Veerse Meer en aan de breedste stranden van Zeeland. Bovendien vormt Vrouwenpolder de entree naar Walcheren.

Strandhuisjes Zoutelande

Zoutelande is een dorp wat is uitgegroeid tot een gezellige familiebadplaats. Door de ligging op het zuiden wordt het strand van Zoutelande wel de Zeeuwse Riviéra genoemd. Zoutelande behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust.

 

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland

Strandhuisje Zeeland huren

Krijg je nu ook al zo’n zin om een strandhuisje in Zeeland te boeken? Wees er op tijd bij want de Zeeuwse strandhuisjes zijn erg populair en dus ook gauw volgeboekt. Mocht je geen strandhuisje Zeeland meer kunnen boeken, kijk dan ook eens naar andere populaire regio’s om een strandhuisje te huren.

> klik hier voor strandhuisjes in andere Nederlandse provincies