Strandhuisjes Zeeland

Strandhuisjes provincie Zeeland

Strandhuisjes in Zeeland huren? Dat kan! Zeeland telt meer water dan land. Van kleine watergangen tot de Noordzee. Het maakt Zeeland tot een land van overkanten. Zeeland ligt in feite ín zee en heeft een kustlijn van 650 kilometer. En voor de vakantieliefhebbers goed nieuws: in Zeeland staan de meeste strandhuisjes en zijn de meeste zonuren van Nederland! Een strandhuisje huren in Zeeland is dus geen probleem. Naast veel strand heeft Zeeland ook een aantal mooie bezienswaardigheden. De bekendste zijn natuurlijk de deltawerken. Strandhuisjeboeken.nl heeft de belangrijkste en gezelligste strandhuisjes aan de kust van Zeeland op een rij gezet.

Cadzand

Wil je een strandhuisje huren in Cadzand? Dat is heel goed mogelijk. Cadzand-Bad is een geheel vernieuwde stijlvolle badplaats. Sluis en Breskens zijn vlakbij. Belgische steden als Knokke, Gent en Brugge zijn binnen 10 minuten tot een half uur te bereiken. Cadzand-Bad is gelegen naast natuurgebied het Zwin.

 

Dishoek

Wil je een strandhuisje huren in Dishoek? Dishoek is een kleine en rustige vakantielocatie te midden van een bijzonder duinlandschap, tussen de badplaatsen Zoutelande en Vlissingen.Het kleine kustplaatsje staat bekend om het mooie zuidstrand. De grote zeeschepen varen vlak langs de kust voorbij, een uniek gezicht. Een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen vormt het natuurlijke decor. Het strand van Dishoek staat verder vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en natuurlijk de rustige sfeer.

Domburg

Wil je een strandhuisje huren in Domburg? Domburg is de oudste badplaats van Zeeland. Het combineert een mooi strand met fraaie natuur en een indrukwekkend historisch stadje direct achter de duinen. De grootste trekpleister voor toeristen die naar Domburg komen is het brede zandstrand, wat helemaal doorloopt tot Westkapelle. De mondaine uitstraling maakt het strand van Domburg zo geliefd. Het strand van Domburg staat vooral bekend, net als de rest van Walcheren, om zijn karakteristieke paalhoofden en de gezellige sfeer. In 2016 ontving het strand voor de 26e keer de internationale Blauwe Vlag milieuonderscheiding.

Groede

Wil je een strandhuisje huren in Groede? Groede is een pittoresk en artistiek dorpje met het mooiste historische hart van West Zeeuwsch-Vlaanderen. Groede bestaat niet alleen uit een prachtige dorpskern maar reikt tot op het strand. Groede aan Zee heeft prachtige, rustige en brede stranden die bovendien tot de schoonste van Nederland behoren. Je kunt er vanuit het dorp prachtig heen wandelen of fietsen o.a. over de dijk die je langs de Zwartegatse kreek naar de kust voert. Het is ook prima met de auto te bereiken en er is ruime parkeergelegenheid.

Kamperland

Wil je een strandhuisje huren in Kamperland? Kamperland is de grootste plaats op het eiland Noord-Beveland en is gelegen tussen de Noordzee en het Veerse Meer. In Kamperland ervaar je het ultieme eiland gevoel. Het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman geeft een bijzondere dimensie aan een vakantie in Kamperland. Ook de omgeving biedt volop mogelijkheden voor een dagje uit. Van shoppen in Middelburg tot de spetterende attracties en zeedieren van het nabijgelegen Deltapark Neeltje Jans: voor jong en oud is er genoeg te beleven.

 

Noordduijne

Wil je een strandhuisje huren in Noordduijne?

 

Vlissingen

Wil je een strandhuisje huren in Vlissingen? Een strand in de stad, dat maakt Vlissingen zo uniek! U loopt zo vanuit de stad over de boulevard het strand op. Een hip stadsstrand, een gezellig familiestrand, een sportief strand of een strand waar u in alle rust een boekje kunt lezen, Vlissingen biedt het allemaal. U kunt kiezen uit 6 stranden: het Badstrand, Nollestrand, Duinstrand, Westduin, Ritthem en het Kalootstrand. Op de eerste 2 wappert de Blauwe Vlag. Langs de gehele kustlijn vindt u strandpaviljoens. Langs het Badstrand ligt de 2 kilometer lange boulevard. Hier treft u terrassen die uitkijken over zee, hotels, diverse restaurants en lunchrooms, hedendaagse kunst en imponerende beelden van stoere zeehelden. De boulevard van Vlissingen is bij uitstek de plek om te flaneren, uit te waaien en te genieten van het prachtige uitzicht.

Vrouwenpolder

Wil je een strandhuisje huren in Vrouwenpolder? Vrouwenpolder is een gezellig dijkdorp aan een van de krachtigste waterkeringen ter wereld: de Oosterscheldekering. De badplaats grenst aan het natuurpark Oranjezon, het Veerse Meer en aan de breedste stranden van Zeeland. Bovendien vormt Vrouwenpolder de entree naar Walcheren. Langs de kust van Vrouwenpolder valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaranboten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. De monumentale steden Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het mondaine winkelstadje Domburg behoren tot de directe omgeving. 

Westduin

Wil je een strandhuisje huren in Westduin? De badplaats Westduin bij Dishoek is gelegen nabij het typisch Zeeuwse dorp Koudekerke. Het strand Westduin behoort tot de meest duurzame kustbestemmingen ter wereld.