Strandhuisjes Zoutelande

Strandhuisjes in Zoutelande huren? Zoutelande is gelegen op het voormalige eiland Walcheren. Het is een van oudsher boerendorp wat is uitgegroeid tot een gezellige familiebadplaats. Door de ligging op het zuiden wordt het strand van Zoutelande wel de Zeeuwse Riviéra genoemd. Zoutelande behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Zoutelande heeft een langgerekt zandstrand van 5 kilometer met brede duinen.

Zoutelande Beach Hotel Booking

Aan zee een strandhuisje huren

Op het strand van Zoutelande kunnen overdag strandhuisjes worden gehuurd. Handig voor een dagverblijf op het strand en zelfs bij minder mooi weer kan er toch van het strand worden genoten. Deze zijn o.a. te boeken bij Zoutelande strandhuisjes.

 

Vlakbij zee een huisje huren

Een echte aanrader is Aparthotel Zoutelande! Aparthotel Zoutelande heeft een unieke ligging, op slechts één minuut loopafstand van het strand. Hierdoor kan je de zee vanuit de accommodatie horen én ruiken. Alle accommodaties beschikken over een privé parkeerplaats en hebben een moderne afwerking en een hoog comfort. Bij enkele accommodaties zijn honden toegestaan. Mochten de suites of appartementen van Aparthotel al zijn volgeboekt, op minder dan 100 meter staan nog meer mooie hotels, appartementen of lodges.

roompot strandhuisje huren
landal strandhuisje huren
booking strandhuisjes huren
tui strandhuisjes huren in het buitenland